Varstvo osebnih podatkov

Spletna trgovina www.petroleum-beat.si (v nadaljevanju ponudnik) se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu podatkov ZVOP-1 in Uredbo Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

Ponudnik pridobiva podatke ob naročilu vstopnic, pri ostalih vrstah komunikacije, kot je e-pošta s povpraševanji, reklamacijami in vračili vstopnic ter komunikacija preko družbenih omrežij ali po telefonu; z nagradnimi igrami, ki jih lahko odstranimo na vašo željo.

Ponudnik hrani naslednje podatke naročnikov vstopnic:

-ime in priimek,

-e-poštni naslov,

-kontaktni telefon,

-primarni naslov,

-vrsta kupljene vstopnice, količina

-način dostave vstopnic

-čas in datum naročila

Številke bančnih kartic in druge finančne podatke ponudnik ne hrani. Ponudnik dobi le potrdilo o izvedeni transakciji.

Vsi uporabniki lahko ponudniku prekličejo svojo privolitev do hrambe osebnih podatkov s kratkim dopisom na naslov: info@petroleum-beat.si

Vaši podatki o nakupu bodo hranjeni v skladu z zakonodajo.

Pridobljeni podatki se hranijo do preklica ali do rokov, ki jih predpisuje zakonodaja.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi sam uporabnik, in sicer tako, da poskrbi za varnost z ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ponudnik ne odgovarja.

Ponudnik bo uporabljal podatke uporabnikov v sledeče namene:

-za izvedbo naročil,

-za reševanje reklamacij,

-ter hranjenje podatkov o nakupu skladno z zakonodajo.

Ponudnik bo posredoval osebne podatke v sledečih primerih:

-Pogodbenim podjetjem, ki dostavljajo kupljeno blago, bo ponudnik podal le najosnovnejše podatke, potrebne za dostavo, kot so: ime in priimek ali naziv podjetja, naslov dostave, kraj in telefonska številka.

-V primeru reševanja reklamacij preko ponudnika, bo ponudnik posredoval informacije potrebne za rešitev reklamacije.

– Izjemno razkritje osebnih podatkov: zbrani in obdelani podatki bodo razkriti le v primerih, ki jih določa zakon za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Petroleum Beat KTD.

Izvajanje politike zasebnosti
Vse pri ponudniku redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s ponudnikom.

Za uveljavljanje vaših pravic do izbrisa podatkov, popravkov, omejitev ipd. nam pišite na:

-e-pošto:info@petroleum-beat.si

-naslov: Petroleum Beat KTD, Lendavska cesta 20, 9000 Murska Sobota